Eugenio Ampudia. I tu que has fet per l’art?

Eugenio Ampudia. I tu que has fet per l'art?

L’exposició “Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?” aplega un conjunt de vint-i-quatre obres multidisciplinàries realitzades entre 1991 i 2018 i una instal·lació produïda especialment per a l’exposició. A partir de la utilització dels llenguatges habituals de la publicitat i dels mitjans de comunicació, les peces ens traslladen a una ironia subtil i a associacions inesperades que sovint arriben a l’absurd.

El treball d’Eugenio Ampudia (Melgar, Valladolid, 1958) es caracteritza pel seu marcat caràcter inquisitiu, genera dubtes i preguntes a l’espectador. Amb actitud crítica, explora els processos artístics, el paper polític dels creadors, el significat de l’obra d’art, les estratègies que permeten posar-la dempeus, els mecanismes de producció, promoció i consum o l’eficàcia dels espais assignats a l’art, així com l’anàlisi i l’experiència de qui el contempla i l’interpreta.

«Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?» ens permet comprovar com els interessos de l’artista s’han mantingut gairebé intactes al llarg de vint-i-cinc anys de treball, insistint de forma recurrent en la reflexió sobre el paper de l’artista al món, els seus interessos i, sobretot, el lloc que la història li té assignat.
Exposició comissariada per Andrés Mengs.

Centre d’Art Tecla Sala
Inauguració: dijous 8 de novembre a les 19.30 h
Oberta fins al 2 de juny de 2019
Exposició inclosa en el festival Loop Barcelona
Entrada lliure

Descarregar documentDescarregar documentVeure més