Recorregut fotogràfic pel riu Llobregat 

L’artista visual Lito Morales presenta l’exposició “Un recorrido por el río Llobregat” en el CC Pati Llimona de Barcelona. És l’exposició finalista de la primera convocatòria Visualkorner.

El projecte és un recorregut pel paisatge fronterer del Parc Agrari del Llobregat, un no-lugar, un paisatge residual que compren paisatge agrícola, natural i el ciment en una zona periurbana.
És un treball d’investigació recolzat en la fotografia. Un projecte que s’inicia caminant per aquesta perifèria dibuixant un recorregut lineal per la riba dreta del riu Llobregat durant dos anys.

El recorregut total es divideix en trams des de El Prat de Llobregat fins a Sant Vicenç dels Horts i cada un d’ells es realitza en dues direccions.

És així com el fet de caminar pel riu es converteix en una alternativa a la rapidesa amb la qual es viu a la ciutat, un mecanisme per reprendre el contacte amb l’essència.

Necessitem deixar espai al buit, a la serenitat, a la contemplació, aquell instant en què un s’abandona i se submergeix sota l’aigua, on no hi ha la percepció el temps i l’espai i l’home es fon amb la natura.

Les fotografies mostren la capacitat d’evocació que transmet el descobriment de la bellesa a un no-lugar.

Visita guiada el 7 de gener, a les 18 hores, prèvia inscripció en la web del Pati Llimona.

Fins al 8 de gener
De dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.