Tallers Oberts A-FAD

Del 21 al 29 de maig de 2022

Del 21 al 29 de maig artistes i artesans/es de L’Hospitalet mostraran els seus espais i oficis en la 29a edició de Tallers Oberts BCN. Es tracta d’un festival que a L’Hospitalet es celebra des de fa sis anys per donar a conèixer el talent i l’ofici de la mà del mateix col·lectiu d’artistes i artesans.

Durant nou dies es podran visitar 23 tallers del Districte Cultural de L’Hospitalet i prop de 200 tallers a Barcelona. A l’edició d’enguany s’ha incrementat la presència de tallers de la nostra ciutat i, per primera vegada, s’oferiran demostracions i activitats per conèixer el dia a dia dels professionals de la creació.

Entre les activitats programades s’hi troben tallers familiars, xerrades, exposicions o la possibilitat de fer el nostre propi objecte artístic amb l’ajuda dels  professionals.

Tallers participants: Actual is Design, Andrea Lería Oses, Col·lectiu CMR, Cristina Figarola, Degloriaengloria, E32, Eadimoda, Elies Carles, Elvira Pujol Masip, Espai del Vidre, Isabel Servera, Isolator Space, J. M. Bonet Vitralls, Joan Canals, Jordi Santanach, Kaleido Studios, Laia Noal, Mercè Hernández Carbonell, Paca Hernández Nuñez, Svantje Busshoff, Taller Orbita Tinta, Tangent Projects i Vanessa G.

Organitzadors: Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM) i l’Ajuntament de L’Hospitalet a través del Districte Cultural.
Les visites als tallers són gratuïtes i per participar en les activitats cal inscripció prèvia.

El programa es pot consultar al web www.tallersobertsbarcelona.cat