Crea 2022 - La festa del Districte Cultural de L’H

Cap de setmana del 4 al 5 de novembre de 2022Portada Crea 2022

El CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, celebra una nova edició els dies 4 i 5 de novembre a diversos espais creatius de la ciutat. La jornada, que organitza anualment l’Ajuntament de L’Hospitalet, aglutinarà tot el teixit artístic i creatiu del Districte Cultural i comptarà amb moltes intervencions artístiques en arts visuals, arts performatives, música i disseny.

En la seva sisena edició, l’objectiu del CREA és fer treballar conjuntament espais, col·lectius, artistes i curadores tot potenciant les accions artístiques creuades, fent sortir els artistes del seu marc i fent que els espais acullin nous talents i disciplines. El resultat es materialitza en un programa d’accions artístiques que comprenen diverses disciplines (arts visuals, arts performatives, música, disseny...), les quals s’exhibiran en diferents espais de creació i producció de la ciutat, espais privats que no solen estar oberts al públic.

Per acoblar-ho tot, el CREA ha cercat la complicitat de set curadors/es amb alt coneixement dels potencials del Districte Cultural, que han ajudat a conduir els processos de treball i a mediar perquè el resultat del CREA sigui coherent, equilibrat, autèntic i de qualitat.

Programa del CREA 2022