La Fundació Arranz-Bravo celebra els vuitanta anys del pintor amb l'exposició Present continu

La Fundació Arranz-Bravo celebra els vuitanta anys del pintor Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941) amb una gran exposició dedicada a la seva obra actual. A través d’un  àmplia selecció de pintures, escultures i obra sobre paper, l’exposició vol celebrar el moment artístic present d’un dels pintors catalans vius més rellevants de la generació dels anys seixanta, que segueix en plena activitat artística.

L’obra actual d’Eduard Arranz-Bravo cristal·litza alguns dels valors artístics de la generació dels anys seixanta a Catalunya: la reivindicació del moment present, de la immanència existencial, d’una realitat viscuda de manera joiosa, irònica i crítica; una actitud que reaccionava contra la mirada espiritual i transcendent promoguda per l’informalisme hegemònic dels anys cinquanta i seixanta, i els dogmes i prohibicions de la dictadura. Això comporta dues actituds i temàtiques que retrobem a la pintura contemporània d’Arranz-Bravo: el cos humà i l’experiència joiosa del viure.

La mostra és la primera d’un conjunt d’accions que es duran a terme en el marc de l’aniversari del pintor, com la presentació d’un llibre i una exposició dedicades a la fàbrica Tipel o l’edició de les memòries de l’artista.

Fins al 21 de novembre

Fundació Arranz-Bravo Av. Josep Tarradellas, 44
Visites: De dijous a dissabte, de 17 a 20 h. Diumenges i festius, d'11 a 14 h