AMFest

Del 6 al 9 d'octubre de 2022

Del 6 al 9 d’octubre, La Farga acollirà per primera vegada l’AMFest, el festival de músiques incòmodes, sorolloses i experimentals. El festival, amb deu anys d’història, aterra a la ciutat amb moltes propostes inèdites al país i compta amb la participació del Districte Cultural de L’Hospitalet.

L’AMFest és un projecte basat en els contrastos, on es repta el públic a transitar per diferents estats emocionals a través de la música. En els seus deu anys de vida, el festival s’ha caracteritzat per la recerca de sons inconformistes, a través del volum, la dissonància, la intensitat o el silenci. Enguany, el piano experimental i els crits punyents de Lingua Ignota compartiran escenari amb el math rock de les japoneses Tricot, i també amb la bellesa dolorosa de Midwife, la delicadesa d’A.A. Williams, la bogeria instrumental d’Aiming for Enrike o l’emo renovat de Foxtails. Moltes d’aquestes propostes visiten Espanya per primer cop i formen un cartell que compleix un dels objectius marcats per l’organització en començar la seva programació: la recerca de l’equilibri.

El festival, que arrenca amb els abonaments esgotats, comptarà amb la versatilitat de l’espai de La Farga, on s’instal·laran tres escenaris, un espai amb quatre food trucks i dues barres. També hi haurà zones de descans i de marxandatge.

Més informació sobre el festival: amfest.es