CREA 2021: Programa especial a TV L’H

Una de les novetats del CREA 2021 va ser l’emissió d’un programa de televisió amb entrevistes i actuacions musicals que es va emetre divendres 29 d’octubre a les 20 hores per Televisió de L’Hospitalet i LHDigital.

El periodista José María Carrasco va conduir les entrevistes a agents de la ciutat fetes en els seus espais de treball en les quals es va parlar del Districte Cultural i la vida creativa a la ciutat. Els protagonistes van ser l’escultor Miquel Aparici; el dissenyador de l’agència Does Work, Saúl Baeza; Sergi Delgado, responsable de Mood Factory; i, l’artista visual Isabel Servera.

El programa especial també va comptar amb tres actuacions musicals, el grup Habla de mí en presente, un conjunt musical festiu i poètic amb la technorumba com estil de vida; SIBIL.LA3, grup de hip hop de Barcelona format per Lia Kai, Marcelus i Kidd Pasto; i la Vidala, trobada performativa d'aquest moviment creatiu de l'escola de dansa Ca La Vidala, on ballen l'Iván Góngora, la Marina Miguel i la Laura Mestres.