Tu amor es un periódico de ayer, intervenció artística del cicle ‘Els col·leccionables del kiosk solitari

Maria Barros

L'Associació cultural Trama 34, en col·laboració amb el Districte Cultural de L'Hospitalet, organitza el cicle Els col·leccionables del kiosk solitari, intervencions artístiques que es duran a terme en l'antic quiosc de premsa situat a l'avinguda del Metro, a Santa Eulàlia.

Trama 34 reactiva aquest espai amb instal·lacions d'artistes, proposant una altra funcionalitat al quiosc de premsa però sense oblidar que van representar, un lloc de cultura i trobada per a la gent del barri.

Divendres, 16 d'octubre, de 17 a 21 hores, tindrà lloc la primera intervenció amb María I. Barros (DJ Gatasanta) amb una actuació instrumental en col·laboració amb Martín Vitaliti. El quiosc es converteix en un escenari que acull una jornada híbrida de música en directe i sessió de DJ a partir de la cançó Tu amor es un periódico de ayer, d'Hector Lavoe. El tema serà readaptat en versió techno, electro, house i interpretada amb bateria i instruments electrònics per esdevenir una mescla de gèneres amb els quals Gatasanta punxa en els seus DJ sets.

Com en treballs anteriors de l'artista, Tu amor es un periódico de ayer és un recorregut personal a partir de formes sonores per a crear un espai alternatiu. Un exercici de postproducció produït a partir de retallades. Barros fa un reprocessament de remixador que és com un dj que selecciona objectes culturals inserint-se en un nou context (Bourriaud, Postproducció). Trobant en diferents materials infinites possibilitats d'apropiació, combinació i remescla. D'aquesta manera, aconsegueix un nou abordatge que integra diferents fragments de treballs anteriors que barreja amb sons de cançons suggeridores per a ella generant una sessió live de música electrònica en un espai de trobada.

Trama 34 és un espai de treball i una associació cultural integrada per María I. Barros, Arash Fayez, Matteo Guidi, Samuel Labadie, Sofia Montenegro, Rodrigue Mouchez, Diego Paonessa, Germán Portal, Mario Santamaría, Zaida Trallero i Pep Vidal.

Divendres, 16 d'octubre, de 17 a 21 hores

Quiosc avinguda del Metro (estació del Metro de Santa Eulàlia)