Veus creadores a L'Hospitalet

Conversa entre Monkey Fingers  i Cristina Daura

El Museu de L’Hospitalet organitza HAC MUDA, converses entre un creador de L’Hospitalet i un d’un altre indret per donar a conèixer la seva obra, valorar les coincidències i reflexionar sobre com afecta al resultat artístic el lloc des d'on es crea. HAC MUDA reivindica que L’Hospitalet té molt a dir i que la ciutat canvia, es transforma i muda amb la mirada i la paraula dels creadors contemporanis.

Monkey Fingers, estudi d’il·lustració i pintura de L’H, fundat l’any 2015 i ubicat a la Nau TonaL’H. Treballa fonamental en l’àmbit de la pintura mural, el disseny, la il·lustració digital, el graffiti, la pintura en esdeveniments i la direcció d'art.

Cristina Daura (1988) va d'estudiar il·lustració a L’Escola Massana de Barcelona. És una de les il·lustradores més reconegudes de casa nostra. Ha treballat per a El País, The New York Times, The New Yorker, Die Zenit, Süddeutsche Magazine, The Wire, Penguin Books, Blackie Books, Planeta, diversos clubs de música, diferents grups i cantants de tot el món. Ha exposat a Madrid, Barcelona, Nova York, París, Londres i Hamburg.

24 de novembre, a les 19 h, a l’Harmonia (pl. de Josep Bordonau i Balaguer, 6)

Places limitades. Inscripció en aquest enllaç