Últimes places per a la formació gratuïta orientada a artistes del Districte Cultural

Fotografia: @gala.martínez

L'Associació ElDistrito inicia l'any pensant en ajudar als artistes i creatius que tenen base al Districte Cultural de L'Hospitalet. La primera acció està orientada a impulsar la presència en línia i amb això l'activitat econòmica. Tenir presència digital de qualitat aportarà beneficis en la visibilització de la feina com i en la comercialització de les obres.

Gràcies al suport de l'Ajuntament de L'Hospitalet i d’AEBALL / UPMBALL, associació empresarial de L'Hospitalet i Baix Llobregat, ElDistrito ofereix formació gratuïta centrada en aprendre a digitalitzar l’obra artística amb els requisits necessaris per a la seva publicació en canals online. També s'ensenyaran eines de comunicació i promoció, per iniciar o millorar la presència digital i obtenir-ne beneficis. El curs consisteix en tres mòduls:

Contingut:

  • Fotografia digital i tractament d'imatges.
  • Canals de promoció i publicitat en dispositius mòbils.
  • Comunicació digital: Community Manager.

Requisits:
- Estar donat / da d'alta com a autònom / a, per compte d'altri o inscrit / a l'atur.

Recompensa:
- A més de la pròpia formació, els participants podran ser seleccionats per formar part de My Place, la galeria en línia del web de ElDistrito, orientada a promoure el treball dels artistes entre col·leccionistes i professionals de l'art.

La formació s'iniciarà el 16 de febrer, s'impartirà de manera virtual els dimarts i dijous de 17 a 20 h amb descans inclòs. Es tracta d'una formació completament gratuïta.

Les persones interessades en reservar plaça i obtenir més detalls de la formació, poden contactar per correu electrònic hello@eldistrito.cat, també al 620.199.789.

El termini d'inscripció es tanca el DIVENDRES 12 de febrer a les 23:59 i les places són limitades.

Fotografia: @gala.martínez