Premi ADI Cultura Projecte per a Understanding L'Hospitalet 

L'Associació de Disseny Industrial ADI-FAD ha atorgat el Premi ADI Cultura en la categoria de Projecte a la proposta Understanding L'Hospitalet, presentada l'any passat a la Milan Design Week amb el suport del Districte Cultural L'H. El jurat ha valorat "la proposta sòlida i intrèpida" presentada "amb creacions ideades i produïdes a L'Hospitalet especialment per a l'ocasió".

Understanding L'Hospitalet reunia un seguit d'obres d'artistes establerts al Districte Cultural, seleccionades tenint en compte el seu valor multidisciplinari i experimental en l'àmbit del disseny, sota el comissariat d'Understanding Design.

Precisament, el jurat ha destacat de la proposta que "posa en valor un tipus de disseny entrecreuat amb l'art i uns processos creatius i de recerca experimental", i ha afegit que "el projecte posa en el mapa una ciutat emergent, clau en el teixit industrial i creatiu local".

Understanding Design és una associació que busca potenciar la cultura del disseny contemporani i d'avantguarda, amb la vocació d'investigar i compartir noves metodologies de disseny i processos creatius.

El Premis ADI Cultura tenen com a objectiu promoure el reconeixement públic als projectes que contribueixin al foment i a l'actualització social i conceptual del disseny de producte o que incentivin el diàleg, les idees i l'activitat de la disciplina.

Amb Understanding Design, el Districte Cultural manté dues residències d'immersió en el teixit creatiu del DC. Una experiència global de creació, convivència, intercanvi cultural i generació de contingut innovador entre participants i productors locals, entorn de la idea de l'objecte i de la seva realitat contemporània.